Vedettmobiel

De Vedettmobiel is de basis van ons Vedett terras. Samen met het enige echte Vedett meubilair komt u ons tegen op verschillende streekmarkten in de Betuwe. Een echte publiekstrekker met zijn aparte styling en meerdere eigenaardigheden (taxi Vedett bordje op het dak).

Op streekmarkten serveren wij de lekkerste verfrissingen waaronder (natuurlijk) Vedett bier. In die olijke flesjes en vaak ook op de tap. Voor een overzicht van de verschillende Vedett bieren klik hier…
Maar we hebben ook heerlijke Segafredo koffie en verse cupcake’s. En kunnen op verzoek smaakvolle snacks serveren. Waaronder (waar je bij staat klaargemaakte) pizzapunten.

Ja, laat onze Vedettmobiel maar schuiven (en shinen natuurlijk). Ook interesse in een ‘Vedett on tour’ avontuur? Klik dan op contact.

Het Vedett terras

Vedett is hét cultbier in België. Het heeft onlangs ook zijn intrede gemaakt in trendy bars in Londen. Vedett is alternatief, niet al te ernstig, en combineert retro en modern met design. En bij z’n bier hoort natuurlijk een kneiter eigenwijs terras.

Het Vedett terras kent een lange geschiedenis. De brouwer Moortgat had direct voor ogen dat ook het terras af moest wijken van de standaard. ‘Je kunt, zoals vele anderen doen, voor drie euro een stoel produceren die hetzelfde is als alle andere terrasstoelen. Dat willen wij niet. Wij gaan voor minder en duurder, maar wel uniek.’
In het begin nog klein en niet echt zitvriendelijk. Later doorontwikkeld als volwassen terraszitter met bijbehorende ijzeren tafels. Maar allemaal Vedett rood en de stoelen met houten leuningen en zittingen.

Tegenwoordig bestelt Vedett zijn terrasmateriaal bij het luxemerk Fermob. In meerdere kleuren maar altijd van het type Luxembourg. En natuurlijk heeft Vedettmobiel van alle soorten Vedett meubilair een compleet terras op voorraad om in te zetten bij evenementen.

#vedettmobielontour

Op zondag 4 augustus is het zover. De BBQ interland tussen Nederland en België georganiseerd door www.gastropedia.nl en het Betuws Wijndomein. Een eeuwige strijd tussen twee landen met een gemeenschappelijk doel. Want beide teams zetten zich in voor het onderzoek naar genezing van alvleesklierkanker dat door Prof. dr. Casper van Eijck geleid wordt.
En Vedettmobiel is daar bij. Want waar de BBQ aanstaat daar is Vedettmobiel van de partij.

Het team België wordt vertegenwoordigd door Five Q. Het Nederlands team wordt vertegenwoordigd door het Dutch BBQ-team. Kom op zondag 4 augustus naar het Betuws Wijndomein en geniet van al het moois en lekkers dat Nederland en België te bieden heeft. En steun meteen het goede doel!

Download hier jouw gratis toegangskaart: BBQ-TOEGANGSKAART

Meer weten over Prof. dr. Casper van Eijck en zijn Stichting Support Casper [Klik hier]. Samen kunnen we de wereld echt BETER maken!

Renault 4 F6

De Renault 4 of R4 is een auto die tussen 1961 en 1994 werd geproduceerd door de Franse autoproducent Renault. Het is de eerste voorwielaangedreven personenauto van Renault. In Frankrijk spreekt men van de 4L (uitgesproken als “Quatrelle” of “Quatre ailes”, dat ‘vier vleugels’ betekent).

Van de Renault 4 verschenen vele speciale edities. De bekendste variant van de R4 was de Fourgonnette: de R4-bestel. Voor velen is dit de typische Franse “boulangerie”-auto, en vaak is dit ook de auto waar mensen aan denken bij het horen van deze speciale Renault 4.

De Fourgonnette verscheen in twee uitvoeringen, de F4 en de F6, waarvan de laatste de grootste was. De bestelversie was jarenlang de best verkopende in zijn klasse.
En deze Renault 4 F6 komt u in de binnenlanden van de Betuwe tegen in de gedaante van een ‘Vedettmobiel’.

www.muggenberg.nl - Muggenberg