Vedettmobiel

Vedettmobiel is de basis van ons Vedett terras. Samen met onze Mobile Vedett Bar en het enige echte Vedett meubilair kom je ons tegen op meerdere streekmarkten in de Betuwe. Een echte publiekstrekker met zijn aparte styling en meerdere eigenaardigheden (taxi Vedett bordje op het dak).

Op streekmarkten serveren wij de lekkerste verfrissingen waaronder (natuurlijk) Vedett bier. In die olijke flesjes en vaak ook op de tap. Voor een overzicht van de verschillende Vedett bieren klik hier…
Maar we hebben ook heerlijke Segafredo koffie en verse cupcake’s. En kunnen op verzoek smaakvolle snacks serveren. Waaronder (waar je bij staat klaargemaakte) pizzapunten.

De Vedettmobiel is de basis van ons Vedett terras. Samen met het enige echte Vedett meubilair komt u ons tegen op verschillende streekmarkten in de Betuwe. Een echte publiekstrekker met zijn aparte styling en meerdere eigenaardigheden (taxi Vedett bordje op het dak).

Ja, laat onze Vedettmobiel maar schuiven (en shinen natuurlijk). Ook interesse in een ‘Vedett on tour’ avontuur? Klik dan op contact.

Het Vedett terras

Vedett is hét cultbier in België. Het heeft onlangs ook zijn intrede gemaakt in trendy bars in Londen. Vedett is alternatief, niet al te ernstig, en combineert retro en modern met design. En bij z’n bier hoort natuurlijk een kneiter eigenwijs terras.

Het Vedett terras kent een lange geschiedenis. De brouwer Moortgat had direct voor ogen dat ook het terras af moest wijken van de standaard. ‘Je kunt, zoals vele anderen doen, voor drie euro een stoel produceren die hetzelfde is als alle andere terrasstoelen. Dat willen wij niet. Wij gaan voor minder en duurder, maar wel uniek.’
In het begin nog klein en niet echt zitvriendelijk. Later doorontwikkeld als volwassen terraszitter met bijbehorende ijzeren tafels. Maar allemaal Vedett rood en de stoelen met houten leuningen en zittingen.

Tegenwoordig bestelt Vedett zijn terrasmateriaal bij het luxemerk Fermob. In meerdere kleuren maar altijd van het type Luxembourg. En natuurlijk heeft Vedettmobiel van alle soorten Vedett meubilair een compleet terras op voorraad om in te zetten bij evenementen.

Mobile Vedett Bar

Het zat al enige tijd in de pen maar van de zomer was het dan zover. Een eigen Vedett bar. Maar zo één die heel makkelijk mee te nemen is. Inklapbaar, simpel van uitvoering maar wel origineel, ludiek en een tikje eigenwijs.

En niet alleen de bar, ook de Vedett tap met heerlijk vers Vedett Extra White bier moest ook kneiter mobiel zijn. Vele schetsen verder kreeg het gehele plan meer en meer vorm. En wel in de vorm van maar liefst twee pallets vol met kratten Vedett bier. Hoe vet zou dat zijn. Nou we kunnen wel stellen dat is gelukt!

Je gaat ‘m zeker tegenkomen; die pallets met Vedett bierkratten Mobile Bar. Echt geweldig om tegenaan te leunen!

#vedettmobielontour

Vedettmobiel is regelmatig ‘on tour’. De ene keer regelen we de complete Horeca op een streekmarkt. En de keer erop kom je ons tegen tijdens een trouwerij voor het verzorgen van de innerlijke mens met een heerlijk vers getapte Vedett Extra White.
Compleet met Vedett terras of alleen met de Mobile Vedett Bar in de vorm van twee pallets met Vedett. Alles kan!

Zo stonden we het afgelopen seizoen midden in een wijngaard. Maar ook kwam je ons tegen in de binnenstad van het oude Buren in Gelderland. En zelfs de tuinen van het Marechaussee Museum konden de geneugten van de Vedettmobiel niet weerstaan.

Vedettmobiel in de wijngaard

Vedett terras in de wijngaard is er klaar voor!
Mobile Vedett Bar in actie inclusief Vedett Extra White van de tap en Bloemekes
En dan even zitten op het Vedett terras in de wijngaard
Het is allemaal wat met een vers getapt Vedett Extra White in je handen aan de Mobile Vedett Bar

Vedettmobiel op Chateau

Klaar voor een zonovergoten middag met de Vedettmobiel en terras op Chateau voor Buren
En ook de Mobile Vedett Bar staat weer op z’n pallets
Goesting op het Vedett terras
Het is lekker leunen aan de Vedettbar
Kiekje van onder de Vedettparasol

Vedettmobiel op Betuws Buren

Vedettmobiel in de tuin van het Marechausse Museum
Streektmarkt Betuws Buren inclusief Vedett ligstoelen
Proosten met een verse Vedett Extra White
Maud zorgt voor de pizza’s
Gezellig even bijkomen op het Vedett terras en in de Vedett ligstoelen

Renault 4 F6

De Renault 4 of R4 is een auto die tussen 1961 en 1994 werd geproduceerd door de Franse autoproducent Renault. Het is de eerste voorwielaangedreven personenauto van Renault. In Frankrijk spreekt men van de 4L (uitgesproken als “Quatrelle” of “Quatre ailes”, dat ‘vier vleugels’ betekent).

Van de Renault 4 verschenen vele speciale edities. De bekendste variant van de R4 was de Fourgonnette: de R4-bestel. Voor velen is dit de typische Franse “boulangerie”-auto, en vaak is dit ook de auto waar mensen aan denken bij het horen van deze speciale Renault 4.

De Fourgonnette verscheen in twee uitvoeringen, de F4 en de F6, waarvan de laatste de grootste was. De bestelversie was jarenlang de best verkopende in zijn klasse.
En deze Renault 4 F6 komt u in de binnenlanden van de Betuwe tegen in de gedaante van een ‘Vedettmobiel’.

www.muggenberg.nl - Muggenberg