Vedett Extra Rose

Vedett Extra Rose is samen met de Extra Elderflower vooralsnog de geheimzinnigste van de Vedett familie. We zijn er wat vroeg bij; reden van de matige informatie. Maar we blijven scherp!

Vedett Extra White met frambozen

Het moet gezegd worden. Een wel hele bijzondere combinatie die eigenlijk zo logisch is dat je het bijna niet verzonnen krijgt. Men neme een Vedett Extra White en combineert deze met een verfrissende frambozen extract waardoor er een verrassende lichtzoete fruitbier ontstaat. Met een heldere medium troebele roze kleur en een goed afsluitende volle schuimkraag heeft deze zomerse ‘frambriek’ (samenvoegsel van framboos en kriek) een verfrissende zonovergoten afdronk.  Dit maakt deze nieuwe dondersteen verrassend lekker en bijtijds ‘snoeperig’!

Moortgat

Met deze Extra Rose Vedett wilde Brouwerij Moortgat tegemoet komen aan de liefhebbers van fruitbier. Maar dan natuurlijk niet het standaard. Het resultaat is een eigenwijs, heerlijk (niet te) zoet en lekker door drinkbaar bier met een (meer dan een) vleugje fruitigheid. Ja; laat die Belgen maar schuiven. En frambozen plukken natuurlijk. Skol!


EXTRA INFO: Deze zomerse Extra Rose is helaas niet in Europa verkrijgbaar


Terug naar het bierdossier

www.muggenberg.nl - Muggenberg