Weekendbite

Hij is er weer! Die oude vertrouwde ‘Weekendbite’. Maar dan wel een beetje anders; ondanks dat alles precies zo blijft zoals het elke vrijdag was. Zeg maar de pop up versie: “Weekendbite by Ann”.

Met vooral veel van het oude. Dus elke week maand iets anders, maar voor iedereen hetzelfde. En natuurlijk die gekke (na jaren nog) krankzinnige prijs van € 9,50 per bite. Toetje erna voor de nog altijd strakke € 5,-. En oja; voordat we het vergeten. Je hebt enorm veel keuze. Want of je eet mee … of niet.
Maar vooral die ouwe trouwe gezelligheid. Met vanaf 16:00 uur eerst heerlijk aan de borrel. Met de mooiste wijnen (daarover hieronder meer), lekkere frisjes en de bieren van (jawel) Vedett. En vanaf 18:00 uur ‘De Weekendbite’.

Alles hetzelfde maar dan toch anders

Allereerst een nieuwe locatie natuurlijk. Want in 2020 gaan we met z’n allen weekendbiten bij Diederik en Arina op het Betuws Wijndomein in Erichem. Een super ambiance midden in de wijngaard. Met natuurlijk de (h)eerlijke eigen wijnen LingeWit, LingeRood, LingeBruut en nog vele andere. Rechtstreeks uit de wijngaard, zo in de fles!

Wijnkelder Wine Flight

Daarnaast biedt het Betuws Wijndomein een ‘Wijnkelder Wine Flight’. Een tocht met de wijnboer langs de volle vaten in de wijnkelder waarbij je de oogst van 2019 zo uit de tank kunt proeven. Een unieke gelegenheid en wel van 16:45 tot 17:30 uur! Proef nu voor de speciale ‘weekendbite’ prijs van € 7,50 inclusief drie wijnen uit de tank.

Drie keer de weekendbite

En dan vanaf 18:00 uur kunt u terecht voor de weekendbite. We hebben er drie één:
Vrijdag 24 januari 2020 ***UITVERKOCHT***
Vrijdag 21 februari 2020 ***UITVERKOCHT***
Vrijdag 20 maart 2020 ***VERVALT***

Zet ze in je agenda en reserveer hieronder direct een weekendbite. Wil je meerdere keren komen? vul dan per datum een formulier in Dat kan niet meer! Dit kan (alleen) via onderstaand inschrijfformulier. En weet wel; we hebben maar een beperkt aantal zitplaatsen, dus vol is (ook echt) vol!

Inschrijfformulier

En ook onze Weekendbite moet er aan geloven. Want in verband met de corona-crisis zien wij ons genoodzaakt om onze derde en laatste “Weekendbite by Ann” op 20 maart te cancelen. Inschrijven is dan ook niet mogelijk!

Anneke Derksen en Ludo Huising

www.muggenberg.nl - Muggenberg