Vedett Extra Water

Vedett brengt ‘100 procent hoofdingrediënt van bier’ op de markt (oftewel water). Alcoholvrije borrel inzetten met Vedett? Maar zeg niet zomaar water tegen Vedett Water 0.0%. Deze 0.0 % bestaat voor 100 % uit een hoofdingrediënt van bier: water.  Vedett-lovers die moeten bobben kunnen dus toch nog een Vedett drinken, weliswaar alcoholvrij. De funky knalblauwe Vedett Water-blikken herken je aan de iconische driekleur én de mascotte. Het blik van Vedett Water kleurt wit, koningsblauw en lichtblauw én kreeg een eend als symbool.

Vedett Extra Water

Vedett Water 0,0 procent is een rebelse, non-conformistische manier om de dorst te lessen, want ook tijdens het feesten kun je als ‘de Bob’ trouw blijven aan Vedett’, klinkt het in een persbericht. ‘Bier bestaat al uit 90 procent water, maar voor geheel onthouders onder ons doen we er een schepje bovenop. Deze 0,0 procent-blikjes bestaan voor 100 procent uit een hoofdingrediënt van bier: water.’

Wie denkt dat water  alleen goed is voor vissen, kan gerust zijn: Vedett koos voor het logo op de blikjes wijselijk voor een eend.


EXTRA INFO: Deze kletsnatte Vedett betrof een éénmalige uitgave tijdens de Tournée Minérale in februari 2018


Terug naar het bierdossier

www.muggenberg.nl - Muggenberg