Vedett Extra IPA

Speciale uitvoeringen van gekende bieren is momenteel dé nieuwe trend in bierland. Reden voor Vedett om als één van de eerste Belgische bierbrouwers een eer toegankelijke India Pale Ale te ontwikkelen. Deze krachtige Vedett is een zeer toegankelijke India Pale Ale. Is goed doordrinkbaar en zit boordevol smaak. Het heeft een zachte zoetheid van uit de mout, een frisse fruitigheid vanuit de hoppen. Een ronde bitterheid brengt deze India Pale Ale helemaal in balans.

India Pale Ale

Vedett Extra IPA is een bier met 5.5% alcohol. Heeft een lichte amberkleur neigend naar oranje en een fijne witte schuimkraag, en biedt ons een zeer mooi aromatisch bouquet van mout, fruitige esters en hop. Smaakt erg fruitig met de geur van citrus.

De Vedett IPA is een Belgisch bier dat wordt gebrouwen door Duvel Moortgat, de brouwerij die ook de beroemde Duvel produceert.

Vedett IPA biedt een explosie van smaakvolle bitterheid die tijdens de afdronk toeneemt met de intensiteit, getemperd door een ongeëvenaarde fluweelzachte zachtheid die resulteert in een zeer toegankelijke smaak. Frisse, fruitige en bloemige tonen maken plaats voor vleugjes karamelzoetheid, terwijl de uitstekende, aanhoudende afdronk die de smaakpapillen lang na de slok blijft prikkelen.

Terug naar het bierdossier

www.muggenberg.nl - Muggenberg