Vedett terras

Vedett is hét cultbier in België. Het heeft onlangs ook zijn intrede gemaakt in trendy bars in Londen. Vedett is alternatief, niet al te ernstig, en combineert retro en modern met design. En bij z’n bier hoort natuurlijk een kneiter eigenwijs terras.

Het Vedett terras kent een lange geschiedenis. De brouwer Moortgat had direct voor ogen dat ook het terras af moest wijken van de standaard. ‘Je kunt, zoals vele anderen doen, voor drie euro een stoel produceren die hetzelfde is als alle andere terrasstoelen. Dat willen wij niet. Wij gaan voor minder en duurder, maar wel uniek.’

In het begin nog klein en niet echt zitvriendelijk. Later doorontwikkeld als volwassen terraszitter met bijbehorende ijzeren tafels. Maar allemaal Vedett rood en de stoelen met houten leuningen en zittingen.

Tegenwoordig bestelt Vedett zijn terrasmateriaal bij het luxemerk Fermob. In meerdere kleuren maar altijd van het type Luxembourg. En natuurlijk heeft Vedettmobiel van alle soorten Vedett meubilair een compleet terras op voorraad om in te zetten bij evenementen.

www.muggenberg.nl - Muggenberg