We gaan weer dansen!

ER ZIJN GEEN KAARTEN MEER – WE ZITTEN HELEMAAL VOL!!! Jawel. Het is zover. We konden het niet laten. WE GAAN WEER DANSEN! Op 8 februari gaan we terug naar die oude, maar toch hippe en kneiter gezellige jaren 80 discoavond. Met veel van hetzelfde. Want ook nu weer is de muziek in de vertrouwde discohanden van DJ BELUGO.

Disco by de Poelz

We hebben een nieuwe stek gevonden en wel in Kapel-Avezaath bij Poelzicht aan de Krommesteeg 11. Poelzicht is al meer dan 35 jaar een begrip in de regio. Want naast heerlijk dineren kun je er ook geweldig dansen!

Voor deze dansavond heeft Poelzicht een wel hele speciale ‘Discobite’ samengesteld. Want voor € 17,50 kun je kiezen uit:

– Steak met rodewijnsaus en na het diner vrij toegang tot de disco of
– Kip van het spit en na het diner vrij toegang tot de disco of
– Vis van de dag en na het diner vrij toegang tot de disco

Reden genoeg dus om je hieronder in te schrijven voor die ‘super niet normaal meer’ jaren 80 disco avond ‘Disco by de Poelz’.

Back to the 80’s

Want leuk hoor al die hedendaagse muziekstromingen maar wat was er eigenlijk mis met Spandau Ballet en Prince. En onze eigen Spargo. Niks toch? Was alleen van een andere tijd. De tijd van Doe Maar. Beverly Hills 90210 en de intrede van de faxmachine (spring even van de hak op de tak). En wat dacht u van: de Rubiks Cube, verticale lamellen en (jawel daar is die) de walkman van Sony.

DJ BELUGO

Wel nu; naar die tijd gaan we terug. Vannehh ‘hatsiekiedee en hoppetaa, daar gaat die weer mensen’! Met onze ‘super niet normaal meer’ huis DJ BELUGO, het draaifenomeen uit Tiel, bent u op 8 februari vanaf 20:00 uur van harte welkom. Dan gaan we helemaal uit onze panna. Met om 1 uur ‘DE FINALE’. Iedereen helemaal into dance. Oeijoeijoei. Mooie dingen!

Inschrijven

Helaas is inschrijven niet meer mogelijk. We zitten bommetje vol en zijn volledig uitverkocht!

De toegangsprijs is € 5,-. En wil je van te voren genieten van een echte ‘Discobite’ dan betaal je inclusief toegang voor de discoavond € 17,50. Inschrijven doe je hieronder door het formulier in te vullen. Maar doe het wel snel want (ook een echte jaren tachtig opmerking) vol is vol!
O ja; onder het motto ‘doe eens gek’ de eerste consumptie is van ons!

Team Poelzicht en Muggenberg

www.muggenberg.nl - Muggenberg