Vedett Extra Elderflower

Vedett streeft voortdurend naar de botsing tussen kwaliteit en persoonlijkheid, zet zich in voor doorbreken van de standaard en continue creatie. En zo kwamen ze op het idee op de Vedett Extra White te combineren met vlierbessen en fruit flavour, wat voor onverwachte verrassingen zorgde bij de Chinese consument. Als nieuw lid van het klassieke witbier Vedett Extra White is deze Elderflower bier een hoogwaardig witbier met een frisse bloemige geur.

Extra vlierbessen

Het aantrekkelijke lichtgrasachtige gele bier is kristalhelder en zijdezacht en fluweelachtig fris. Elegant, met zachte zuren, aanhoudende bloemen van vlierbessen en fruitige aroma’s, de smaak is heerlijk en rijk.

Deze nieuw gelanceerde Vedett Extra Elderflower heeft nieuwe vitaliteit in het witbier geïnjecteerd.  Het Vedett vlierbloesembier wordt gebrouwen met natuurlijke grondstoffen, met toevoeging van natuurlijk vlierbloesemextract, sinaasappelschil, citroenzuur en korianderzaad om elkaar aan te vullen, waardoor een rijkere en heerlijke smaak ontstaat. De kleur is wazig en de smaak is fris. Het bier is licht strogeel, ongefilterd, de tarwe , het gist en de andere kruiden van natuurlijke ingrediënten die in de fles drijven, zijn behouden, zodat je de kleur kan beschrijven als “nevelig”.

Voor het schenken van deze bloemige Vedett dien je de fles te draaien zodat het gist dat op de bodem van de fles bezinkt beter kan oplossen in het bier.


EXTRA INFO: Deze fraaie Extra Elderflower is helaas niet in Europa verkrijgbaar


Terug naar het bierdossier

www.muggenberg.nl - Muggenberg